FEEST!!!!

Wat een feest, vandaag komen opa en oma op bezoek! Tot nu toe hadden we weinig last van heimwee. Natuurlijk denken we aan jullie en soms voelen we het wel even maar we maken zoveel mooie momenten mee en leren zoveel nieuwe mensen kennen die voor dit jaar ook als heel fijn voelen dat het goed op te vangen is. Toch, nu opa en oma zo dicht bij zijn kunnen we niet meer wachten. Extra vroeg beginnen we met school, dat gaat ook gewoon door als er bezoek komt, om op tijd klaar te zijn. Tijdens de rekenles horen we ineens een "plop" buiten in de kuip. DE BROODJES! Je ligt hier stervensduur, dat vonden we eerder al maar dit is bijna dubbel zo veel, maar krijgt dan wel "gratis" verse broodjes bezorgd aan boord. In dit geval dus in je kuip gemikt. Ze smaakte heerlijk, dat zeker wel.
Als we klaar zijn met school hoeven we niet lang meer te wachten. Opa en oma zijn er met kratten vol met spullen die we toch nog wel fijn vonden om mee te nemen. Vooral veel Donald Ducks en Nederlands eten. Daarnaast nog wat klusspullen en leesvoer voor ons. Genieten van de spullen maar vooral van opa en oma zelf. Direct worden alle knuffels verzameld die kapot zijn en oma, die al gewaarschuwd was heeft haar naald en draad al uit de tas gehaald.
We doen ons te goed aan een heerlijke lunch in het dorpje en buiken nog even uit aan boord. Terwijl de jongens op de kade gaan spelen, krijgen opa en oma een extra kijkje in de boot en zoeken we samen naar een plaats waar campings bij een jachthaven zijn, iets richting het zuiden. De middag is veel te snel om. Gelukkig hebben wij afleiding van alles wat we weer op mogen gaan ruimen en hebben de jongens weer een vriendje om zich mee te vermaken en heel veel Donald Ducks om in weg te duiken.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Herkingen