Eten

We eten vaak vegetarisch aan boord.  Niet uit overtuiging, meer uit gemak.  Door gebrek aan talenkennis en kookkunsten met onbekende producten eten we vaak eenvoudig. ( en dat bevalt prima)
Rijst, courgette, paprika, aardappels en uien. Aangevuld met maïs, kidneybonen en worteltjes en erwtjes uit blik.  Overal prima te verkrijgen, voedzaam en iedereen vindt het lekker.  Soms vullen we het aan met lang houdbare worstjes. Eén van de broodmaaltijden vullen we regelmatig aan met soep, en eitje en fruit.
Vandaag vonden we weer eens kipfilet ( die we vertrouwden). Dat is dan weer extra genieten. Om de maaltijd nog wat extra feestelijk te maken werd één van de laatste pakjes Hollanders kaas van de Canarische eilanden aangebroken en er over heen gedaan. Een doodnormale maaltijd thuis, hier een heus feestmaal!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Soms word je even stil...

Welkom in Amerika