Paramaribo

Vanuit Suriname wensen we allereerst iedereen een bijzonder 2018. We wensen iedereen gezondheid en vertrouwen om dromen achter na te gaan.  Zoals ook voor ons gold, er zijn altijd duizenden redenen om iets niet te doen maar ook een hele belangrijke reden om iets wel te doen, "if you can dream it, you can do it! Al met al ben ik blij dat wij genoeg mensen om ons heen hadden om ons te motiveren onze droom waar te maken als het tegen zat. 

Oudjaarsdag hebben wij doorgebracht in Paramaribo. Een echte belevenis. Eerst met twee boten vol Nederlandse vertrekkers vanaf Domburg in ongeveer een uur naar de stad en daarna onderdompelen in feestende Surinaamse massa. Heel veel schitterende mensen, bands, knalvuurwerk waar geen einde aan kwam en helaas gold dat ook voor de regen. Ik dreef in mijn slippers en kleren. Gelukkig nog steeds net zo warm. 

De jaarwisseling brengen we door op het heerlijke terras van de haven. Lekkernijen, champagne en zelfs kinderchampagne worden daar uit de keuken getoverd. Samen met de bemanning van de Amante, de Panta Rhei en de Dutch proosten we op 2018. Het jaar waarin de bemanning van deze boten letterlijk allemaal een andere koers gaan zetten maar allemaal doorgaan met het naleven van dromen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Herkingen