Soms word je even stil...

En heb je vervolgens juist behoefte om in actie te komen....

Op deze blog schrijf ik met heel veel plezier, ik doe het in eerste instantie voor nu omdat ik lol heb in het bloggen, ik doe het voor later als herinnering, maar het is begonnen als gerustelling voor naaste vrienden en familie als manier om hen "mee te nemen" op onze reis.  Daarbij merk ik dat er intussen een veel groter publiek is dat plezier beleefd aan onze blog of het gebruikt in de voorbereidingen voor hun eigen reis.  Dat alles stimuleert nog veel meer.  Ik betaal me soms blauw aan data maar ik (en meestal Michiel ook) hebben het er graag voor over. Het is te leuk.  Ik zet geen reclame op mijn blog en de blog is vrij toegankelijk, dat vind ik zelf ook prettig.

Voor één keer maak ik toch gebruik van het groeiend aantal lezers op mijn blog ( dagelijks tussen de  300 en 600 zie ik trots) om aandacht te vragen voor iets heel anders.
Er hadden duizenden eerdere momenten kunnen zijn, er zijn een miljoen andere projecten maar dit voelde voor mij nu als " het minste wat we kunnen doen naast onze financiële bijdrage ".

Ik wil iedereen heel graag wijzen op de Facebook en gewone website van tour-du-als, team Jan van Heijst.

Meester Jan zoals onze kinderen hem op school kennen. De vrolijke vriendelijke meester met altijd voor iedereen een babbeltje klaar, zal er anders aan toe zijn als wij weer terug zijn.  Helaas is in februari bij hem ALS vast gesteld. Terwijl wij dus druk bezig waren met de voorbereidingen voor onze reis, kregen hij en zijn omgeving iets heel anders voor hun kiezen. Wij wisten dat toen niet.
Daarom vragen wij graag extra aandacht en hopen zo ons steentje bij te dragen voor meer aandacht of donaties voor deze kanjers. Samen als team gaan ze een prestatie neer zetten en heel hard fietsen. Via deze weg willen wij jullie/team Jan van Heijst proberen extra te steunen:

https://www.tourduals.nl/team/team-jan-van-heijst

Reacties

Populaire posts van deze blog

Herkingen

Hoe is het nu?