Vissen

6.30 uur, gelukkig zijn we er een paar  dagen geleden achter gekomen dat het hier ( weer) een uur vroeger is anders lagen we nog te slapen. 
De mannen mogen met een lokale visser mee.  (2 uur vrije tijd voor mij!!!!)
Al snel  begint het hard te regenen en te waaien. Mijn vrije tijd gaat vooral op aan heel goed op de boot passen. Het zonnepaneel klapt om, de kap van de buitenboord motor ligt ineens los in het bijbootje en het ankeralarm gaat regelmatig af.  Dag rustig uurtje.
Ik maak me wel zorgen om de mannen die de open zee op zijn. Geheel onterecht blijkt bij terugkomst. Zonder vangst maar grijnzend en glunderend komen 4 mannen terug. De visserman omdat de jongens zo enthousiast waren en mijn drie mannen vanwege het spektakel. Met 40 pk over 3 meter hoge golven, tussen de rotsen door. De bobslee in de Efteling is er niets bij. Regelmatig kwamen ze een halve meter los van het bankje. Doorweekt van de zoute golven en de zoete regen is het een wonder dat de reddingsvesten niet afgegaan zijn. "Al vingen we 100 vissen, het zou niet zo gaaf geweest zijn als dit!" Aldus Tim.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Herkingen