Water

De ochtenden staan in het teken van school. De laatste lessen worden ingeleverd voor de rapporten en we lopen lekker bij.  Het week/ weekend ritme hebben we helemaal los gelaten.  Als we niet varen en niet van de boot weg gaan doen we 's ochtends school. Het levert ons veel meer vrijheid op waardoor we de uitstapjes dus niet in de weekenden hoeven te plannen en kortere schooldagen kunnen maken omdat het werk meer verspreid kan worden. Als het te warm wordt stoppen we en vermaken we ons op en rond het water. Op het heetst van de dag gaan we meestal naar binnen.  De zon is hier zo fel dat we snel rood kleuren ondanks dat we al een half jaar veel buiten zijn.  Ook deze carnavalszondag zag er zo uit.  Hier wordt geen carnaval gevierd.  Op de eilanden ten noorden en zuiden van ons wel. We vinden dat er momenteel te veel wind staat om verder te gaan dus vermaken  we ons nog steeds prima op Grenada. Carnaval halen we volgend jaar wel weer in.
Heel welkom voelen we ons niet op het resort. We vallen duidelijk niet in de doelgroep "stinkend rijke pensionado's". Er liggen hier meerdere schepen waar de huur voor één week boven ons jaarbudget uit komt.
Kwamen we eerder op plaatsen waar wat leven in de brouwerij verzorgd door onze jongens wel gewaardeerd werd, hier is dat duidelijk anders.  Het zwembad lijkt vooral bedoeld om je "happy hour" drankje in op te drinken of om naast te zonnen. We proberen de jongens niet te laten gillen en onze bezoekjes aan het zwembad al een beetje buiten het happy hour uurtje te plannen maar zelfs als er niemand anders is, is het personeel ronduit stug.
Behalve in het zwembad genieten we ook met de sup's, de kano's en de catamarans van de haven. Wat een leuk speelgoed blijft dat toch. Snorkelen doen we vooral in het zwembad.  Door de harde wind en golven is het water erg troebel en is er weinig te zien onder water.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Herkingen