Deepbay, Antigua

We besluiten ondanks het mooie plekje weer eens een nieuw uitzicht op te zoeken. We zijn van plan naar de noordkant van het eiland te gaan maar gezien de harde wind besluiten we ons weer te gaan vermaken in Deep bay waar we eerder ook al waren.
Strand, rust en ruimte, behalve dan als de catamarans binnen komen. afgeladen met toeristen, drank en knetterharde muziek varen ze de baai in, het strand op.  Het is echt een gigantische tegenstelling. Het ene moment waan je je op een tropisch, onbewoond eiland, het volgende moment doet het meer denken aan de Spaanse badplaatsen waar de Engelse en Nederlandse toeristen zich stevig bezatten. Spierwitte of knalrode lijven met drank in de hand komen lallend van de boot af.
gelukkig weten we intussen dat ze meestal maar een uurtje blijven. Vervolgens keert de rust weer terug en vermaken wij ons weer. We maken een uurtje en proberen brood te bakken. Klinkt leuk maar als het buiten 35 graden is en je je voeten aan het zand brandt is dicht bij een vuur staan niet zo heel prettig. We duiken lekker weer de zee in en gaan het thuis gewoon eens opnieuw proberen.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Herkingen