We blijven nog even

Wéér twee dagen vertraging met de belofte dat het schip dat ons en minstens 40 anderen hier op komt halen morgenavond écht uit Mexico gaat vertrekken! We houden Marinetraffic in de gaten! De vertraging is even schakelen, de communicatie hierover steeds zeer correct en actueel.
Er zijn zeker vervelendere plekken om te wachten. Een paar keer per dag zeggen we tegen de jongens dat ze de kleur van het water hier héél goed in zich op moeten nemen want het is zo magisch, dat gaan we voorlopig niet meer zien. Gelukkig zijn we ook de moonlighting weer tegen gekomen, dus Engelse speelmaatjes. Deze boot heeft geen AIS om ze te volgen en in baaien zien we ze nooit liggen maar regelmatig komen we ze spontaan op de wal weer ergens tegen en dan blijken ze vlak bij te liggen.
Voor school hebben we de afgelopen tijd echt hard gewerkt met het idee dat we nu ongeveer 2 weken vakantie zouden houden en na de vakantie nog een paar weken konden herhalen.  De jongens en ik zijn er dus wel behoorlijk klaar mee.  We hebben zo hard gewerkt, we kunnen ons er nu even niet meer toe zetten. Tim heeft zelfs taal en spelling en alle bijbehorende (cito) toetsen af en ingeleverd. Voor Jelle was die eindspurt net te lang. We doen nu rustig aan en denken niet meer dan een ( paar) uurtjes vooruit.  Hoe onze tijd er hier verder uit gaat zien? We blijven in ieder geval in de baaien rond dit eiland maar verder..... geen idee, eerst maar eens kijken wat we de komende paar uur gaan doen!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Herkingen