Daar gaan/staan we

Op naar het nieuwe hotel. Helaas  vrijdag zijn we pas aan de beurt en verlengen ging niet bij de b&b en zo last minute  zijn alle b&b's vol.  Vannacht een nachtje in een echt hotel met zwembad. Het zwembad moeten we even aan ons voorbij laten gaan omdat Jelle nog niet mag zwemmen met zijn pink. Tim heeft nog niet helemaal door dat we in Engeland zijn gezien zijn reactie " ach Jel, morgen zijn we weer op de boot en dan kunnen we iedere dag de hele dag zwemmen!"
De B&B moeten we om 10.00 uur uit,  het hotel mogen we pas om 14.30 uur in.  Gelukkig mogen de wel onze bagage alvast droppen. De jongens zijn al niet anders meer gewend en bepakt en bezakt kwebbelen ze al wandelend stad door. Onvoorstelbaar dat die twee nog niet uit gekletst zijn,  Gelukkig!! Die praten echt de hele dag door over van alles en nog wat. 

Is het dan altijd gezellig? Natuurlijk niet,  ook zij zijn ├ęchte broertjes. Het kan stevig te keer gaan tussen ze, maar over het algemeen durf ik wel te zeggen dat hun band nog sterker is geworden dit jaar. Ze zullen elkaar volgend jaar in het gewone leven af en toe echt gaan missen schat ik zo in.

Reacties

  1. Toch heerlijk te lezen en zien hoe close de jongens zijn dat is niet in alle gezinnen zo. Nog 1 nachtje en dan jullie drijvende huisje terug

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Herkingen