Maf

Noem het maf, lach er om, noem het niet te volgen maar ik kan enthousiast worden van dingen waar Michiel zich keer op keer over kan verbazen. Hij is er aan gewend en geeft bovenstaande reacties  afwisselend. Zo ook vandaag.
Terwijl de boten die we wat beter kennen en terug naar Europa zeilen allemaal de afgelopen dagen in goede gezondheid en zonder grote problemen binnen zijn gekomen op de Azoren zie ik ineens tot mijn grote verbazing "ons bootje" er tussen varen. Tijdens de oversteek is de Kingfisher niet te volgen omdat er geen walstation is dat het signaal opvangt en op internet zet. Toevallig vaart hij net nu iedereen binnen komt tussen de Azoren. Even is ons bootje weer bij de rest. Op de foto zelfs dicht bij de Mar-Jolie. In het echt iets dichter bij omdat het signaal van de Mar-Jolie 1,5 uur oud is en dat van de Kingfisher maar 2 minuten. De Mar Jolie zal dus tijdens het passeren van de Kingfisher al wat verder zijn geweest dan de huidige positie. Heerlijk toch als je daar al vrolijk van kunt worden.

Reacties

  1. De foto die je hier plaatst zag ik gisteravond ook en qua positie is de kingfisher vannacht niet veel verder vooruit gekomen en signaal is 1 minuut oud. Dus jullie zijn ruim op tijd om jullie boot binnen te halen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahahaha zooo ik ben nog moe van afgelopen dagen denk was in de veronderstelling dat jullie vandaag aankomen in londen maar is maandag pas

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Herkingen