Moe!

Ruim 30 uur wakker met tussendoor ongeveer 2-3 uurtjes slaap. Toch 2 prima vluchten achter de rug maar ook blij dat het er op zit. De jongens hebben het ook prima gedaan.
Heel vreemd voelt het zeker wel.  Zo zitten we in de hitte met twee koelkasten op de kamer en zo zitten we in een echte Engelse pub aan een lekkere warme pizza. Heel veel gezellige mensen met een lekker sfeertje en ook wat mensen voor wie de maandagavond etenstijd al genoeg reden was om zich helemaal te bezatten.
We moeten nu de jongens achter hun broek aan zitten dat ze hun vest meenemen in plaats van een petje of een zonnebril en dan ook nog hun stomverbaasde gezichten erbij, wat een onzin,  hoe komen we op het idee!
Vesten, geen idee wanneer we die voor het laatst hebben gedragen. Ook 's avonds koelde het al maanden niet meer af.
Doodmoe bezoeken we toch voor Jelle nog een dokter. Als we het verband van onze niet zo handige security man losmaken is die beslissing snel genomen. Het ziet er akelig uit.
Ongeveer 2,5 uur later staan we buiten. Zeer netjes en geduldig maken ze alles schoon.  Waarschijnlijk zal zijn nagel verloren gaan maar daar is Jelle niet van onder de indruk.  Hij is al lang blij dat hij geen prik of iets anders vervelends krijgt.

Reacties

  1. Ach die Jelle. Niet alleen enorme weersverandering ook jetlag denk. Gelukkig op tijd voor de boot in engeland want die doet er langer over dan gepland. Op naar de volgende fase van de reis

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Herkingen