TNT

De jongens hoor ik vooral over TNT's praten als ze dingen in Mincraft willen laten ontploffen, wij ontploffen intussen zelf bij het horen van de naam van het bedrijf TNT.
Zoals ik al eerder schreef hadden we al vrij snel problemen met het regelkastje van de windmolen en zonnepanelen. Opsturen en terug ontvangen in de Carieb zagen we echt niet zitten maar eenmaal terug in Engeland willen we de gok toch wagen. Vanuit Engeland naar Engeland moet te organiseren zijn. Niet dus.
Al direct blijkt er inderdaad een fout in het kastje te zitten dus we krijgen een nieuwe. We laten het met toestemming van de havenmeester opsturen naar de haven van Brighton. Helaas, tot twee keer toe gaat het bij het bezorgen mis. De haven is gewend om pakketjes te ontvangen, het adres klopt ook maar toch komt ons pakketje niet aan. We zijn het wachten beu. Zaterdags is er nog geen pakketje, dat betekent dat we op z'n vroegst dinsdag in Brighton weg kunnen. We besluiten online een formulier in te vullen waarop het adres aangepast kan worden en het pakketje door naar de volgende haven te laten sturen. We krijgen direct op zaterdag al een bevestiging in de mail dat alles goed is doorgekomen. Voor alle zekerheid laten we ons mailadres ook nog achter bij de havenmeester voor het geval het alsnog bezorgd wordt.
Maandag zijn we blij als we online zien dat het pakketje alsnog onderweg is om te bezorgen.  Helaas,  halverwege de dag verandert de status weer in "delay". Er zijn weer problemen.
Als we bellen kunnen ze niet aangeven wat er aan de hand is en kunnen ze niet zien dat wij het adres veranderd hebben. " Ja maar meneer, in ons systeem staat echt nog het eerste adres, dat u het in het systeem veranderd heeft en dat zelfs bevestigd heeft gekregen kan ik niet zien, dat gaat allemaal automatisch, als wij dat niet zien gaat het nog gewoon naar  het oude adres natuurlijk." Ja natuurlijk maar wat is dan het nut van zo'n formulier en ook op het oude adres is het niet bezorgd.
We worden moedeloos, zeker omdat de wind flink ongunster gaat worden en we weinig vertrouwen hebben dat het nu wel goed komt. Gaan we wachten of niet?
We besluiten de verzender te vragen of zij nog druk uit willen oefenen. Daar maakt TNT zich helemaal makkelijk er vanaf. "Wij zouden vandaag pas het adres aangepast hebben." Dat ze al 3 keer zelf niet bezorgd hebben en wij een bevestiging op de mail hebben wordt even vergeten.
Zucht. We besluiten nog één dag te wachten al betekent dat vermoedelijk nog een paar extra dagen omdat het de vraag is of we dan in verband met de wind nog uit kunnen varen. We gaan het zien.  We liggen hier natuurlijk niet slecht maar Londen roept en de tijd begint langzaam aan ook een rol te spelen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Herkingen

Hoe is het nu?