Kortgene - Goes

Het zalige Kortgene, delta Marina. Hier vertrek je altijd te vroeg,  nooit te laat al is dat laatste juist wel het risico.  Nog zoveel wat de jongens graag zouden willen doen.  Gisteren hebben ze zich heerlijk vermaakt in de waterspeetuin van "de paardenkreek" naast de haven.  Op de trampoline en het luchtkussen hebben ze overuren gemaakt.
Vandaag zijn ze,  net als gisteren trouwens al voor het ontbijt vertrokken. Ze komen vanzelf een keer terug omdat ze honger hebben. 
Dit keer plukken we ze uit de speeltuin om te vertrekken. We willen graag nog naar Goes naar jachthaven "de werf". Als je met ons formaat boot daar in het hoogseizoen nog plaats wil hebben,  moet je zeker op tijd binnen komen.
Er staat meer wind dan verwacht waardoor we zowel op het Veerse meer als op de Oosterschelde even lekker kunnen zeilen. Doordat het laagwater is zijn alle zandplaten droog gevallen en worden wij nog getrakteerd op zeehondjes die lekker liggen op te warmen in de zon.
We zijn ruim op tijd bij Goes en krijgen een mooi plekje.
We doen wat boodschappen en bezoeken ook hier even de speeltuin. Het voordeel van zeilen in bekend gebied, we hebben alles snel gevonden. Nieuwe gebieden hebben zeker veel charme maar voor zo'n laatste weekje is dit absoluut genieten.
Helaas word ik gestoken. Door wat heb ik niet gezien maar nadat het even helemaal wit kleurt en je duidelijk een gaatje ziet,  wordt mijn pink snel daarna rood en dik.  Ondanks paracetamol blijft het de rest van de dag pijn doen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Herkingen